Rodičové

Rodičové

autor Odstraněný uživatel -
Počet odpovědí: 7
Zdravím rodičovstvo na zprovozněném diskusním foru.Jsme takoví průkopníci,nikdo tu zatím ještě neklábosil :) A když se nebude chtít vám nevadí,vykecávat tu mohou i naše děti :) Myslím,že tohle forum vytvořit byl dobrý nápad a záleží jen na nás jak ho využijeme :) Co jsem zatím stihla zjistit,tak nejvíc času asi každý bude mít až v zimě,což vůbec nevadí :) Aspoň se s tím po kouskách pořádně naučíme :) 

Re: Rodičové

autor Odstraněný uživatel -
Martina Kociánová - za sebe musím říct, že každá další aktivita na počítači mi hodně ubírá čas. Každopádně, až se přestěhujeme na samotu k lesu a budeme mít omezený čas čerpání elektřiny, tak si budu muset vybrat mezi fb a moodlem a protože moodle bude i pro děti potřebnější, bude vlastně fajn se na cokoliv poptat zde :-) jen fb je lepší proto, že můžu oslovit konkrétního rodiče, tady může dotaz později zapadnout, až se ten "pokec" rozjede. Všechna taková fóra mi vždycky časem přišla hodně nepřehledná.

Re: Rodičové

autor Odstraněný uživatel -
Abych pravdu rekla, my nejsme moc pocitacove typy a osobne vitam, kdyz deti travi cas jinak-venku, na treninku, tvorenim, pecenim, hranim her......a vubec se mi nelibi, ze potkat na ulici dite (a to bydlime na vesnici), je nadlidsky vykon....vetsina deti nakonec sedi u pocitace a skypuje z chalupy do chalupy, misto aby si sly postavit do lesa bunkr. Nicmene, napad diskusniho fora pro Brezovaky, kam by mohli psat rodice i deti, mi prijde vlastne docela fajn. Libi se mi predstava, ze dospeli a deti spolu diskutuji verejne, jako rovni s rovnymi, deti se nauci obhajovat sve nazory a formulovat myslenky-pokud to treba jeste neumi...Navic zde by se mohli zapojit i ucitele, a o to vic mi to prijde prima...ALE-JE TREBA ZVLASTNI PRIHLASOVACI UDAJE PRO RODICE! 

Re: Rodičové

autor Odstraněný uživatel -
no možná jo a možná ne :D to se uvidí,ono vykecávat se přímo na stránkách školy není zase až tak moc standartní :) a děti jsou zvídavé a rádi zkouší nové věci :) stačí jen když o tom,že to tu je budou vědět a třebas i překvapí :) no a my rodičové si tu můžeme poklábosit třebas i o tom,co jsme přes den dělali :) já mimochodem dneska tak vyděsila souseda,že už se mnou asi do smrti nepromluví ani slovo :D a junior s tátou pouťovali :) jen se musím smát tomu,jak si tu vesele píšu pod jeho nickem a vůbec mi to nepřijde divné :D :D :D