VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ŠKOL NA KONCI SVĚTA

VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA ŠKOL NA KONCI SVĚTA

autor PaedDr. Ludvík Zimčík -
Počet odpovědí: 0

Pan Mgr. Václav Maněna, Ph.D., náš RokIT Partner s.r.o., a také učitel informačních a komunikačních technologií na našem lyceu nám udělal velkou radost vytvořením panoramatických fotografií a virtuální prohlídky školy, haly a školní zahrady:

- zpracování fotografií a virtuálních prohlídek trvalo delší dobu, protože např. hala vůbec nebyla v Mapách Google, takže musel požádat o zřízení nového zápisu. Nyní jsou již všechny fotografie dostupné, souhrn najdete třeba na https://goo.gl/maps/FDqGQBYpF6R2 (stačí vpravo kliknout na některou sférickou fotografii a v pravém sloupci se zobrazí všechny).

Některé fotografie jsou propojeny do virtuálních prohlídek (hřiště, zahrada, hala).

Odkaz na virtuální prohlídku haly (nejlepší je prohlídku ovládat pomocí kurzorových šipek): https://goo.gl/maps/Zotg7QJT9aB2

Víceúčelová hala má nyní samostatný zápis na Mapách Google, který najdete na adrese: https://goo.gl/maps/SPnZqwXZWdD2 (možná se to bude hodit třeba i panu starostovi).

Zahrada
Odkaz na virtuální prohlídku zahrady: https://goo.gl/maps/K9xP8vWs1dN2

Virtuální prohlídky a fotografie jsou nyní veřejně dostupné na Mapách Goolge, takže třeba i na stránce http://www.zsbrezova.eu/index.php/o-nas stačí, když chytnete panáčka vpravo dole a přetáhnete ho na místo se sférickou fotografií.